sâmbătă, 24 iulie 2010

suporterii nostrii stapanii nostri

Andone: "Primul nostru gand este sa castigam campionatul si sa atragem suporterii la stadion


Si aseara, dupa meciul cu Olimpia Balti, si astazi, dupa prezentarea noului echipament pentru sezonul 2010-2011, antrenorul Ioan Andone a declarat ca Dinamo are nevoie de sprijinul suporterilor pentru a castiga campionatul



Andone, dupa meciul cu Olimpia Balti: “Mai este mult de munca, felicit baietii pentru aceasta calificare, au facut si spectacol, dar pe mine m-a dezamagit absenta suporterilor, carora vreau sa le transmit ca nu ne batem joc, ca vrem sa facem ceva serios aici si ca nu putem castiga un campionat cu tribunele goale. Avem nevoie de suporteri, nu imi place ce se intampla, dar asta e. Avem suporteri pe internet, ma opreste lumea pe strada sa ma felicite ca m-am intors, dar stadionul este gol. Daca nu se intelege asta, nu putem face mare lucru”



Andone, inaintea meciului cu Astra Ploiesti: “Primul nostru gand este sa castigam campionatul si sa atragem suporterii la stadion. Pentru a crea o echipa ai nevoie de suporteri, ai nevoie de toate conditiile pentru a face performanta. Mai sunt retusuri de facut. Important e cum vom juca de acum inainte. Cu Astra nu e o partida speciala, trebuie sa batem nu pentru ca e Stoichita acolo, dar trebuie sa fim concentrati si sa castigam. Baietii sunt constienti de acest lucru”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu