luni, 26 iulie 2010

bine ai revenit acasa,"caine"!

Ionel Daniel Danciulescu se intoarce in Groapa la 33 de ani pentru a duce Dinamo catre titlul # 19 si grupele Champions League. Desi au existat oferte din Spania si Azerbaidjan mai ispititoare, Fenomenul a ales, inca o data, cu inima. Suntem convinsi ca forma sa fizica de exceptie, viata sportiva, experienta & mai ales dragostea fata de culori vor fi determinante pentru a se crea o atmosfera propice performantei la Dinamo.
Danciu este o personalitate care isi impleteste cariera cu culorile ros-albe. A decis sa fie alaturi de noi, trebuie sa fim alaturi de el. Este la 12 goluri de locul 2 in istoria marcatorilor romani din toate timpurile. Aceste goluri le merita si vor ajuta Dinamo sa-si atinga dezideratul european.
Felicitandu-l pentru alegere, ii dorim multa bafta in alb-rosu lui Danciu & sa mergem impreuna in C L.
Bine ai revenit acasa.:                                                              Un simbol vine, altul pleaca. Azi Raul a parasit Real Madrid.

Presedintele Nicolae Badea a declarat pentru site-ul oficial ca FC Dinamo a ajuns la un acord pentru transferul lui Ionel Danciulescu in Stefan cel Mare. “Danciu-Gol” va evolua in urmatoarele doua sezoane pentru Dinamo, urmand sa fie prezentat oficial marti, la ora 12.30, intr-o conferinta de presa. "Ma bucur ca m-am intors acasa! Imi doresc din tot sufletul sa reusim sa ne indeplinim obiectivele", a declarat Ionel Danciulescu.

NICOLAE BADEA: “Dinamo si-a dorit foarte mult revenirea lui Danciulescu! Cand spun Dinamo nu ma refer doar la antrenori, conducere, ma refer la toti suporterii nostri. Toti contam pe experienta si valoarea lui Danciulescu, pe atasamentul sau fata de club!”

IOAN ANDONE: “Este un transfer foarte important pentru Dinamo. Danciulescu este un jucator valoros, un exemplu de urmat pentru colegii sai. Sunt convins ca experienta lui Danciu ne va ajuta foarte mult in noul proiect al lui Dinamo“.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu