luni, 2 august 2010

Show Time...


5-3, 8 goluri in 90 de minute, meci jucat cu garda jos ( tipic pentru un Dinamo - Sportul ), trecem pe primul loc dupa numai doua etape, spectacol total in iarba. Ar trebui sa ne bucuram pentru aceste premise care ne anunta ca urmeaza # 19 & ozonul din Ch. L. Dar mai e mult pana acolo. Personal, cred ca ar trebui sa fim mai ingrijorati de golurile luate decat sa ne bucuram de cele date. E adevarat, victoria e victorie, aduce 3 puncte importante, dar maniera in care am obtinut-o nu trebuie sa ne multumeasca.
In compartimentul defensiv este o adevarata groapa a lui Ouatu*. Mutarea lui Scarlatache in banda dreapta din centrul apararii, in conditiile in care s-a renuntat la Homei, nu este o rezolvare a problemei lipsei unui fundas de banda dreapta demn de Dinamo. Scarlatache are meritul sau pentru ca este ascultator, face ce ii spun antrenorii, nu e genul de spritangiu, nu pierde nopti prin cluburi dar nu are notiuni elementare de plasament. Statura lui este tot o bila neagra pentru el. Cu Scarlatache in echipa nu putem spera la prea multe. La fel cu Moti. Credeti ca jocul lui precar este intamplator ? Explicatia se regaseste in viciile sale la care nu vrea sa renunte. Cat timp o sa bea si o sa fumeze in exces nu o sa fie prieten bun cu performanta. Sau cu tribuna. Calitatile lui Moti care l-au propulsat in Serie A s-au estompat printre aburi de alcool & rotocoale de fum. Nu e singurul care fumeaza ori bea dar e printre putinii care exagereaza. Margaritescu alearga cat Forest Gump dar travaliul sau nu este in folosul echipei. Si-a atins limitele, nu are ce sa ne ofere mai mult. Probabil si-a spus ultimul cuvant in fotbal. Cine credea ca Helder e Alesul, Zeul fundasilor dreapta, s-a inselat. Helder este peste Scarla & Homei, asta da, este ofensiv, alearga, centreaza, vine la finalizare, asta stiam de cand era la Rapid, dar tot de acolo stiam ca pe faza defensiva Helder este un oarecare, oricum sub Molinero.
De la mijloc in sus echipa se misca bine. Torje zburda pe ambele flancuri, L. Ganea chiar daca nu straluceste a avut doua pase pe culoar de fotbalist cu staif si demonstreaza ca ne putem baza pe el. Kone & N’doye ar trebui naturalizati, dau siguranta pe axul central si formeaza un cuplu omogen.
Un plus special pentru Print. Jocul sau bun este meritul lui Andone. I s-a dat libertate de miscare in spatele varfului impins, spatiu in care Adrian ‘deseneaza‘ frumos. Unele surse spun ca secretul revirimentului moldoveanului ar fi Bianca lui Bote ( si a inca vreo suta ). Nu avem argumente sa negam aceasta informatie, drept pentru care aducem femeii gonflabile multumirile noastre publice si ii dorim sa-i sufle Printului in panze si in zilele premergatoare meciului de la Split cu acelasi
Urmeaza primul examen. Nea Ando, sa te vedem cum carpesti apararea. Suntem siguri ca vei reusi, nu ramane decat sa ne demons
Hai s-o facem si p-asta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu